Tweede eredame Miss België komt uit Vremde

VREMDE – Zaterdagavond werd aan de Belgische Kust in De Panne de nieuwe Miss Belgie 2018 gekozen. De titel en eer ging naar de 22 jarige Angeline Flor Pua die woonachtig is in het Antwerpse district Borgerhout.

De dame met Filipijnse roots studeert momenteel voor piloot. Maar ook de Antwerpse Zuidrand mag terecht trots zijn op de tweede eredame Dhenia Covens die woonachtig is in Vremde bij Boechout. Zaterdag moest ze dan nog wel net de duimen leggen voor 1e eredame Zoë Brunet, maar dat kan de pret niet bederven voor deze mooie 24 jarige dame die door haar vrienden de bijnaam Pocahontas heeft gekregen.

Dat heeft dan weer te maken met het Spaanse en Indonesisch bloed dat bij mijn voorouders door de aderen stroomde vertelde de Boechoutse dame die opgegroeide in het District Wilrijk bij de stad Antwerpen. Haar jeugdjaren beleefde ze afwisselend bij haar mama en papa die gescheiden zijn en sinds acht maanden woont ze samen met haar vriend Zachary in een appartement in Vremde bij Boechout dat ze omschrijft als een heel tof dorp vlakbij een stad.

Uiteraard was burgemeester Koen T’Sijen erg trots op deze Vremdse schone en hij feliciteerde de dame dan ook als één van de eersten op haar facebook. Ook lokale radio Frekwent wil graag Dhenia feliciteren met haar behaalde titel als 2e eredame van de Miss Belgie verkiezing 2018.