VANK Valentijnactie voorgesteld in Kontich

KONTICH –¬†Gisteren was er in de gemeente Kontich Waarloos de voorstelling van de VANK Valentijnactie die zal doorgaan tussen 1 en 14 februari 2018. De voorstelling gebeurde in het atelier van VANK medewerker Stefan Nijsten van de firma Kasten Op Maat langs de Mouterij nr 10H in Waarloos onder het toeziend oog van Burgemeester Bart Seldeslachts en schepen van lokale economie in de gemeente Kontich Marleen Van den Eynde.

En de middenstands en handelarenvereniging VANK pakte meteen uit met goed nieuws. De Valentijnactie 2018 heeft een prijzenpot van maar liefst 6550 euro kunnen rond halen en die zal verdeeld worden onder 124 prijzen. Dus ongeveer een kleine 40 prijzen meer dan in 2017. Aan de Valentijnactie 2018 zullen 28 handelaars deelnemen.

De trekking van de winnaars zal gedaan worden op 15 februari met Burgemeester Bart Seldeslachts in Waarloos om 20u en de prijsuiteiking zal doorgaan op Dinsdag 20 februari 2018 om 19.30u in feestzaal Het Halfdiep langs de Duffelsesteenweg in de gemeente Kontich.

Lokale radio Frekwent was gisteren aanwezig op de voorstelling in Waarloos en had er een korte babbel met Stefan Nijsten die deze Valentijnactie  op poten heeft gezet. Herbeluister het interview hier.

Ook Marleen Van den Eynde, schepen voor lokale econome, mocht even voor de micro komen. Herbeluister het interview hier.