Veel kerstplezier en winkeldrukte in Hove

HOVE – Dat het menens is voor de hernieuwde middenstandsvereniging in de gemeente Hove is al langer duidelijk. En dat willen ze deze maand in samenwerking met het gemeentebestuur nog maar eens in de verf zetten. De gezellige en warme feestmaand wordt zaterdag 9 december 2017 ingezet met de feestelijke ontsteking van de kerstverlichting.

Het feestelijkheden starten om 17u. De oude kerstverlichting blijft nog hangen in de Kapelstraat, maar aan het Sint Laureysplein zal er dit jaar al nieuwe verlichting hangen. Ook de rest van de winkelas in de gemeente zal de komende jaren nog wel volgen zeggen ze bij de middenstandsvereniging. Zaterdag is er na de officiële ontsteking nog een hapje en een drankje voorzien in de dorpskern. Dan is er uiteraard de eindejaarsactie die van start gaat met alvast een hogere prijzenpot dan voorgaande jaren.

Op donderdag 21 december is er een laatavondshopping tot 22u en ook op zondag 24 december zijn er heel wat handelszaken geopend in onze gemeente. En tot slot zal ook de kerstboomverbranding dit jaar niet doorgaan achter het gemeentehuis maar een stuk dichter naar het winkelcentrum toe zeggen de mensen achter de middenstandsvereniging in de gemeente Hove. Deze kerstboomverbranding wordt mede ingericht door de jeugddienst van de gemeente en zal doorgaan op zaterdag 6 januari 2018.

De nodige informatie van dit alles is terug te vinden op de facebookpagina winkelen en feesten in Hove.