Verkeerschaos op zaterdag door wegverzakking in Wilrijk

In het district Wilrijk en aan de Boomsesteenweg ter hoogte van de inrit van Ikea en Mediamarkt is gisteren een ware verkeerschaos ontstaan door een wegverzakking.

Deze verzakking is vermoedelijk afkomstig van een lek in de hoofdriool en was al ontstaan op vrijdag. Maar de wegverzakking herstellen kan pas op maandag zegt men in Wilrijk. Dus kon men met de wagen gisteren niet meer  de parking van Ikea en Mediamarkt oprijden. En de auto’s die er s’morgens nog wel in gelukt waren konden dan weer niet van de parking rijden aan de Boomsesteenweg. En dit zorgde gisteren voor een ware verkeerschaos in de buurt daar veel bezoekers dezer dagen op zoek zijn naar soldenkoopjes bij deze twee grote winkels die op zaterdag zowiezo al vele duizenden bezoekers lokken. Alle auto’s moesten dus de parking op en af langs de achterzijde en via de Kernenergiestraat en Geleegweg. En ook deze straten konden de vele auto’s op den duur niet meer slikken.

Rond 14u deed de politie Antwerpen zelfs een oproep om deze buurt in Wilrijk te mijden met de wagen. Het was wachten tot om en bij 17u toen  het verkeer er weer op een normale manier op gang kwam.