Vier marktbezoekers winnen gevulde caddy op dinsdagmarkt

EDEGEM – In de maanden december en januari konden bezoekers van de dinsdagmarkt in Edegem stempels verzamelen. Met 10 stempels was de stempelkaart vol en maakten ze kans op één van de vier caddy’s gevuld met producten van de marktkramers. Vier marktbezoekers werden de trotse eigenaar van een rijkelijk gevulde caddy.

“In de koude wintermaanden kent niet alleen het weer een dipje, maar soms ook het aantal wekelijkse bezoekers op de dinsdagmarkt op het Gemeenteplein”, vertelt schepen voor markten Ine Bosschaerts. “Daarom zetten we samen met de marktkramers ook dit jaar weer een winteractie op poten. Een onschuldige hand lootte elke week van januari een winnaar die een van de vier gevulde caddy’s won.

Nog acties op komst
Alle marktkramers namen enthousiast deel aan de actie. Ze vulden de caddy’s vlot en rijkelijk met groenten, vlees, vis, taart, kortingsbonnen en veel meer. Dit jaar zetten we nog meer acties op poten samen met onze markthandelaars zeggen ze in de gemeente Edegem. Hou dus zeker onze dinsdagmarkt op het mooie gemeenteplein in de gaten in onze gemeente

%d bloggers liken dit: