Vier mee de opening van de nieuwe babyhoek in de Boechoutse bib

Mama’s en papa’s, grootouders, tantes, nonkels … kunnen binnenkort samen met hun kleine oogappel naar de babyhoek in de Boechoutse bib. Op zondag 19 januari is iedereen welkom op de gezellige opening!

De allerjongste Boechoutenaren hebben binnenkort hun eigen plekje in de bib. In de nieuwe babyhoek kunnen ze kennismaken met knisperboekjes, badboekjes, voelboekjes en nog veel meer. Het meubilair is aangepast zodat baby’s en peuters zich er helemaal thuis voelen. Op zondag 19 januari is iedereen tussen 10 en 12 uur welkom in de bib om de nieuwe babyhoek mee te openen! Om 11 uur is er de officiële opening door de burgemeester en geven we ook boekenpakketjes af aan kindjes tussen 6 maanden en 2 jaar zeggen ze in Boechout .

Ondertussen kan je genieten van cake en koekjes door ’t Karwei en drankjes van de Wereldwinkel. Of je kan eens snuisteren in allerlei boeken over het ouderschap. “Omdat we het belangrijk vinden dat kinderen al vroeg kennismaken met boeken, zorgen we nu voor een gezellige babyhoek met boeken op maat van de allerkleinsten. Op die manier hopen we dat ook ouders met jonge kindjes hun weg naar de bib vinden”, vertelt burgemeester Koen T’Sijen. De Boechoutse bib is te vinden aan het Jef Van Hoofplein 20 in Boechout

 

%d bloggers liken dit: