Viva-SVV geeft € 400 aan Spelotheek het Spinneke te Kontich

Tijdens de feestmarkt in september, verkochten de vrouwen van Viva-SVV Kontich koekjes tvv. ‘Spelotheek het Spinneke’, waar personen met een beperking aangepast speelgoed kunnen ontlenen of kunnen komen snoezelen. Het spinneke werkt volledig met vrijwilligers en is gelegen in de Lijsterbolstraat. Nadien werden er ook nog zelfgemaakte sleutelhangers en wenskaarten verkocht. Dit bracht samen een bedrag op van € 400. De cheque werd officieel overhandigd op zaterdag 22 januari.

‘We wilden een plaatselijke VZW sponseren. Het Spinneke maakt een web en dat staat voor de draden van verbinding tussen spelen, ontspanning en de informatie daarrond. Het web is tegelijk een symbool voor de verbondenheid tussen personen met en zonder handicap. Deze verbondenheid vinden we als vrouwenvereniging zeer belangrijk’. ‘Ook wij staan open, tijdens onze activiteiten, voor personen met een beperking.’ Zegt Christel Birchen, secretaris van Viva-SVV Kontich

Viva bedankt ‘Het Broodatelier’ uit Mortsel omdat ze de bakkerij ter beschikking stelde en het deeg sponsorde. De vrijwilligers van Viva-SVV Kontich maakten er op 1 avond 2000 heerlijke koekjes.

%d bloggers liken dit: