Vlaanderen feest! ter gelegenheid van 11 juli

Ook in Hove op zondag 7 juli en donderdag 11 juli!

Op zondag vindt om 10 uur eerst de traditionele eucharistieviering plaats in de Sint-Laurentiuskerk. Om 11.30 uur volgt het muzikale gedeelte en de barbecue.

 

Bert Embrechts en Filip Bollaert

Twee mensen met meer dan twintig jaar muziekervaring waarvan de honger naar muzieknoten nog steeds groot is, dan kan uit enkele woorden iets moois ontbolsteren. De ene: bassist bij zowat elke groep in Vlaanderen, de andere: ambiancebeest bij uitstek, een performer pur sang en een fantastische gitarist. Filip combineert een virtuoze beheersing van zijn gitaar met een stem die de beste songs aankan. Uit ervaring weten deze twee mannen wat het publiek nodig heeft. Een aanrader voor jong en oud!

 

Barbecue

Rond 13 uur wordt iedereen verwacht op het terras van de cafetaria van de sporthal voor de traditionele barbecue. Als deelname in de onkosten wordt gevraagd ter plaatse 5 EUR (drank niet inbegrepen) te betalen. Geef vóór 1 juli een seintje met hoeveel personen je wenst deel te nemen bij de dienst Vrije Tijd via e-mail: ann.goyvaerts@hove.be, tel. 03 454 39 01 of hier in het e-loket. Let op: het terras blijft gesloten tot na het optreden!

Dit alles wordt aangeboden door het gemeentebestuur, de Cultuurraad en de organisatie ‘Vlaanderen feest! ter gelegenheid van 11 juli’.

 

Gastspreker: regisseur Jan Verheyen

Ook dit jaar staat een boeiende avond met een gastspreker op het programma op donderdag 11 juliom 20 uur in Da Capo. Na de lezing is er tijd voor een babbel en een drankje.

%d bloggers liken dit: