Volgelopen sportpark Sneppenbos viert de sportkampioenen van 2017

BOECHOUT – Vrijdagavond was het sportpark Sneppenbos aan de Vremdsesteenweg in de gemeente Boechout volgelopen voor de viering van de Sportlaureaten van 2017 in de gemeente en uiteraard ook voor de Nacht van de sport die daarop volgde. Maar eerst was er het Feest van de sport met alle kampioenen die er in de bloemetjes gezet werden door het gemeentebestuur en de sportraad.

“We beschikken hier sinds kort over een schitterend mooi sportpark en dat laat zich ook zien in het aantal nieuwe leden die zich sinds 2 jaar hebben aangesloten bij een Boechoutse Sportvereniging en er zijn ook heel wat nieuwe sportclubs bijgekomen sinds kort,” vertelt men fier in de gemeente Boechout.

En ook wij van de lokale radio Frekwent moeten toegeven dat er dit jaar nog meer volk naar deze sportavond kwam dan het afgelopen jaar. Kortom voor sport met de hoofdletter S moet je in de gemeente Boechout zijn. Misschien enkele namen vernoemen die vrijdag gevierd werden.  Bij de jongeren ging de trofee naar het U11 meisjesteam van Oxaco Basketbal die ook nog eens met hun team de sportploeg van het jaar werden. De sportverdienste ging naar Ulrik Van Oosterwijck van de boogschuttersclub Robin Hood en de Sporter van het jaar werd Triatleet Hans Verschaeren. Het waren maar enkele van de vele prijzen en trofeeen die werden uitgedeeld.

Ook lokale Radio Frekwent was erbij en sprak even voor het begin van de prijsuitreiking  met de schepen van sport in de gemeente Boechout Johan Van Hoof. Herbeluister hier het interview.