Vredewijk Hove kondigt 40-jarig bestaan aan

HOVE – Uiteraard bestaat  de Vredewijk in de gemeente Hove al een stuk langer maar op zaterdagavond 20 januari werd de nieuwjaarsreceptie van de werkgroep Vredewijk toch nog net iets belangrijker dan andere jaren.

“We komen in de eerste plaats elkaar Nieuwjaar wensen maar onze werkgroep bestaat dit jaar 40 jaar en dat gaan we het hele jaar 2018 extra in de verf zetten,” vertelde men gisteren tijdens de nieuwjaarsdrink. “De naam Vredewijk hebben we te danken aan de Vredestraat die in onze wijk loopt,” zei ons een terecht fiere ondervoorzitster.

“We merken dat onze werkgroep vooral bestaat uit iets oudere mensen en dat zouden we allemaal toch graag een beetje zien veranderen. En verder blijven we zoals we altijd geweest zijn een gezellige, vriendelijke en mooie wijk waar de inwoners ook nog een hart hebben voor hun buren.”

Ook uw lokale radio Frekwent ging mee Nieuwjaar wensen en we vroegen aan de microfoon aan voorzitter Toon Fransen wat er in dit toch speciale 40e jaar allemaal gaat gebeuren in de Vredewijk in de gemeente Hove.

Herbeluister hier het interview.

Enkele foto’s:

Deze diashow vereist JavaScript.