Vrouwelijke chauffeur maakt het bont in het district Wilrijk en Berchem en komt met haar wagen twee maal in een ongeluk terecht

Een dronken bestuurster van 32 jaar heeft vrijdagochtend in Wilrijk en Berchem ervoor gezorgd dat de politie twee keer moest uitrukken. Haar eerst ongeval veroorzaakte ze op het kruispunt met de Boomsesteenweg en Atomiumlaan. Bij een inhaalmanoeuvre verloor ze de controle over het stuur van haar wagen en kwam daarbij tegen een verkeerlicht terecht dat sneuvelde. Toen de politie toekwam verklaarde de dame meteen dat ze gedronken had. Haar rijbewijs werd dan ook meteen ingetrokken.

Maar kort nadien was het weer prijs. Dit keer moest de politie uitrukken naar een aanrijding met vluchtmisdrijf aan de Gitschotellei in Berchem. Een wagen werd er beschadigd door een tegenligger die meteen doorreed. De beschrijving van de vluchtende auto deed bij de opgeroepen politieagenten meteen een belletje rinkelen. Het ging inderdaad over de wagen die voordien op het verkeerlicht was terecht gekomen in Wilrijk. De dame in kwestie was blijkbaar zonder rijbewijs naar huis gereden met de gekende gevolgen vandien. Ze kreeg iets later op de dag opnieuw het bezoek van de politie en zal zich mogen verantwoorden voor de politierechtbank.

%d bloggers liken dit: