Wandel de winterzoektocht ‘Van park tot polder’ en maak kans op een ‘Hobokense’ prijs!

Ook tijdens de wintermaanden kan je Hoboken ontdekken tijdens een wandelzoektocht van zo’n 6 km. Bij het inzenden van je antwoorden, maak je kans op een ‘Hobokense’ prijs.

Start en eindpunt in Hydepark

De wandeltocht is gebaseerd op ‘Route 2660’, een hardlooproute langs onbekende plekjes in het noorden van Hoboken. Route 2660 is één van de vijf wandelingen op een gloednieuwe wandelkaart van Hoboken. Een tour langs verschillende straten, over de Krugerbrug en terug en door het bijzondere Hydepark. Dat is een rustig buurtparkje dat werd opgebouwd op basis van (speel)wadi: lager gelegen grachten en bekkens die regenwater opvangen. Deze wandeling start en eindigt daar.

Maak kans op een ‘Hobokense prijs’

Om alle 26 foto’s in het straatbeeld te zoeken en in de juiste volgorde te rangschikken, moet je zo’n 6 km stappen. Er kunnen extra punten gewonnen worden door 10 bonusvragen juist te beantwoorden. Deze antwoorden kan je ter plaatse vinden of thuis opzoeken. De winterzoektocht is geschikt voor alle leeftijden en deelnemen is gratis. Je kan tot 15 januari 2021 je oplossingen doormailen door hierop te klikken. Daarna worden lekkere ‘Hobokense’ prijzen onder de deelnemers verdeeld.

Hou het veilig

Het is noodzakelijk dat deelnemers tijdens de wandeling rekening blijven houden met de geldende veiligheidsvoorschriften in het kader van de coronamaatregelen: het bewaren van een afstand van 1,5 meter, het vermijden van drukke momenten en het gebruik van hand- en ontsmettende gels.

Download de wandeling hier

https://assets.antwerpen.be/srv/assets/api/download/ba97bf3f-2f03-45aa-b5c4-3b5107e5cea2/2020_11_11_Fotozoektocht.pdf

 

%d bloggers liken dit: