Warm IngeDuffeld + Fluo Fun Run op 4 januari in Duffel

Je kan op zaterdag 4 januari naar het slotevenement Warm IngeDuffeld. Jong en oud kunnen er genieten van verschillende activiteiten. Samen met andere Duffelaars kan je er eveneens gratis klinken op het nieuwe jaar.

Het lokaal bestuur gaat jaarlijks een samenwerking aan met een goed doel. Deze editie is dat Jeugdzorg Ter Elst. Zij baten op zaterdag 4 januari de binnen- en buitenbar uit op Warm IngeDuffeld. Kom langs en steun met de aankoop van een warm of koud drankje. En er is de Fluo Fun Run. Mis de leukste stratenloop van de wijde omgeving niet en loop 5 km met Blue Berry Jam vzw. Trek je meest fluorescerende, blinkende en lichtgevende outfit aan en loop mee voor het goede doel. Per inschrijving gaat namelijk 3 euro naar Hippo & Friends, het onderzoekfonds van KU Leuven. Zij doen o.a. onderzoek naar Diabetes type 1. Inschrijven hiervoor kan op voorhand via www.fluofunrun.be of de dag zelf ter plaatse. Meld je eerst aan en gooi vervolgens tussen 17.30 en

18 u. de benen los op de beats van dj Bolo. Je vind hem aan de dj-kiosk op het winterterras. Om 18 u. geven ze het startschot van de ludieke loopwedstrijd. Onderweg word je feestelijk aangemoedigd met hartverwarmende verrassingen. Rond 19.15 u. volgt de prijsuitreiking.

Het Lokaal Bestuur Duffel zal nadien het nieuwe jaar feestelijk inzetten met een traktatie. Tussen 19.30 en 20.30 u. kan je aan de binnen- en buitenbar je wisselbeker laten vullen. En dan zijn er nog de energieke muziekoptreden vanaf 19.40u met Stefan Beeldens met zijn kinderdiscoshow Handjes in de Lucht en nadien zorgt Dj Tom aansluitend voor een intermezzo vooraleer 5napback & Sakso het overnemen. Alles gaat door op het evenementenplein aan de Gustaaf Van Der Lindelaan in Duffel en de inkom is gratis.

%d bloggers liken dit: