Warme en mooie avond afgesloten met een recordbedrag voor het Goede Doel in de AED studio’s in Lint

We mogen best wel heel fier zijn op onze Zuidrandregio. Na Levensloop 2019 in Edegem vorig weekend met een recordbedrag was er gisteren in de mooie AED studio’s in Lint de veilingavond van The Donkey Parade 2019.

Vorig jaar met Nijlpaarden goed voor maar liefst 35000 euro en dit jaar een verdubbeling. 71.550 euro voor de goede doelen met  De Kampenhoeve STER vzw en City Pirates vzw. We mogen best fier en trots zijn op de AED Studio’s die als ondersteuning aan de Antwerpse kunstenaar met een gouden hart Ludo Modelo, dit alles in elkaar hebben gestoken. Bijna 50 ezels die allemaal mooi beschilderd waren door diverse kunstenaars kwamen na een ommetje door heel Vlaanderen vorige week aan in Lint en werden er gisteren geveild voor het goede doel in de AED studio’s. Met

250 geinteresseerden waren ze  gisteren. Veelal mensen uit de zakenwereld die eerst lekker kwamen tafelen en dan bieden op deze mooie kunstwerken die allemaal de deur uitgingen onder het waakzaam oog van Veilingmeester Rik Dupain, die aan de micro van radio Zuidrand nadien vertelde dat hij dit voor het eerst deed. Wel ook dat was meesterlijk.

Om maar te zwijgen van een wel zeer geslaagde avond die een recordbedrag opleverde voor beide goede doelen. Wij van regioradio Zuidrand waren erbij en dromen al even weg naar volgend jaar. Want opnieuw zulk een avond zou er zeker moeten komen als we denken dat dit alles een glimlach zal toveren op de vele lieve gezichtjes van de kinderen bij de Kampenhoeve STER vzw en City Pirates die deze centjes wel heel goed kunnen gebruiken. We vroegen nadien aan AED verantwoordelijke Filip Van Vlem hoe hij deze avond beleefd had.

 

%d bloggers liken dit: