Welkom op de 36ste Pallieterjogging

Door corona kon de Pallieterjogging de voorbije twee jaar niet plaatsvinden, maar dit jaar halen we onze loopschoenen opnieuw uit de kast voor de 36ste editie van deze gezellige stadsloop! Zoals bij de voorbije edities zorgt de Pallieterjogging de eerste zaterdag van juni voor een stadscentrum vol sportplezier.

Zoals altijd kan je kiezen tussen de 5 en de 10 kilometer. De route van de 5 km neemt je mee door ons stadscentrum. De 10 km vervolledigt de route met een toertje langs de Netedijk. Dit jaar is de route iets afwijkend door de werken in de Berlarij. Ook de kinderloop wordt aangepast. Zij lopen dit jaar over onze Grote Markt.

Vooraf (aan voordelig tarief) inschrijven kan tot 30 mei via www.pallieterjogging.be. Je kan je loopnummer dan op 4 juni afhalen aan de inschrijfstand of, als je geen zin hebt in wachtrijen, op 1 en 2 juni tussen 9.30 en 20 uur in sporthal De Komeet (Eeuwfeestlaan 183). Inschrijven kan uiteraard ook steeds de dag zelf. Er worden kleedkamers en douches voorzien in de sporthal Stadspark, Leuvensevest 54. Naast de start is een bewaakte vestiaire.

Praktisch

· Zaterdag 4 juni: kinderen (700m) starten om 15 uur, volwassenen (5km en 10km) starten om 16 uur.

· Start en aankomst op het Zimmerplein.

· Prijs?
Kinderloop: gratis bij voorinschrijven op www.pallieterjogging.be of via de school, 2 euro bij inschrijving ter plaatse.
5 en 10 km: 5 euro bij voorinschrijving op www.pallieterjogging.be, 7 euro bij inschrijving ter plaatse. Heb je een UiTPAS met kansentarief? Dan krijg je korting bij voorinschrijving. Vul dan je UiTPAS-nummer in op het formulier.

De Pallieterjogging brengt verkeershinder met zich mee. Bekijk de maatregelen binnenkort op www.lier.be/verkeersberichten.

%d bloggers liken dit: