Welpen richten in Borsbeek jongerenafdeling van N-VA op

BORSBEEK – Dit weekend hebben enkele‘welpen’ van N-VA Borsbeek een jongerenafdeling opgericht.

Na een geheime stemming onder het toeziend oog van de regiocoördinator Zuidrand/Rupel, Axel Guldentops en de peter van de nieuwe afdeling, Michael Bryon, werd het bestuur unaniem verkozen. Vervolgens hield het nieuw verkozen bestuur haar installatievergadering in jeugdhuis ’t Uitvlugt.

‘Onze ploeg kijkt er naar uit om activiteiten voor de jongeren in Borsbeek te organiseren en diegenen die interesse hebben, kennis te laten maken met politiek en de zin van een maatschappelijk engagement. De jeugd is het Borsbeek van morgen’, zeggen voorzitter Matthew de Permentier en ondervoorzitter Matthew van der Vloet, die samen het bestuur vormen met secretaris Nina de Permentier en penningmeester Dorien Vanlook.

Voorzitter van N-VA Borsbeek, Ken Casier, is heel blij met de komst van de jongerenafdeling: ‘Ik ben ongelooflijk trots dat we een groep jongeren hebben die naast hun maatschappelijke engagementen als monitor bij speelweken of als basebalcoach, zich ook politiek willen engageren om de visie van N-VA uit te dragen bij de Borsbeekse jeugd.’

%d bloggers liken dit: