Wilrijkenaars worden uitgedaagd om deel te nemen aan de Stormgames

WILRIJK – Op zaterdag 5 oktober vinden in het Park van Eden aan de Krijgslaan de allereerste Wilrijkse Stormgames plaats. Het district daagt haar inwoners uit om als buren-, familie- of vriendenteam deel te nemen aan deze avontuurlijke namiddag. De inschrijving is gratis.

De Stormgames zijn acht sportieve uitdagingen zoals bumpervoetbal, boogschieten en een hindernissenparcours op luchtkussens. De deelnemers moeten deze wedstrijden afwerken in ploegen van vier tot zes personen. Centraal staan plezier en samenwerking, maar ook een portie geluk is nodig.

Wilrijkenaars die als groep willen deelnemen aan de Stormgames kunnen zich tot en met donderdag 26 september als ploeg inschrijven. Alle teamleden moeten wel minstens veertien jaar oud zijn.

Schepen Robert Moens (N-VA / Foto N-VA Wilrijk): ‘De Wilrijkse Stormgames beleven hun eerste editie en we willen ze de volgende jaren verder laten uitgroeien. Eigenlijk duren ze twee dagen. De eerste dag, op vrijdag 4 oktober, is voorbehouden voor Wilrijkse scholen, die er als de kippen bij waren om hun leerlingen een actieve dag te bezorgen.’

‘Op zaterdag 5 oktober – van 12 tot 18 uur – richten we ons in de eerste plaats op lokale sport-, cultuur- en andere verenigingen. Maar we stellen het evenement nu ook graag open voor de Wilrijkse inwoners. Zij kunnen zich inschrijven als een team van buren, familieleden, maar evengoed vrienden of collega’s.’ Inschrijven kan via https://www.antwerpen.be/nl/info/5d81e72609547af7da1c2615/doe-mee-aan-de-eerste-wilrijkse-stormgames. (EM)

%d bloggers liken dit: