Winterwandelen in Ranst

RANST – Op zondag 28 januari aanstaandeorganiseert Toerisme Ranst in de schoot van het Land van Playsantiën een ludieke wandeling ‘Beleef Ranst in de winter!’ Tijdens een geanimeerde wandeling van 8.5 km op maat van echte natuurliefhebbers kan je onderweg genieten van lekkere (streek)proevertjes!

Voor gezinnen met kinderen zijn er attractieve elementen voorzien op de route met een aangepast traject voor gezinnen met buggy’s. Deelname aan de wandeling kost 5 euro/per persoon te betalen bij het vertrek tussen 13 en 15u. Maar als je wil is er ook de mogelijkheid om na de wandeling nog te genieten van een driegangenmenu aan 18 euro per persoon of 12 euro voor kinderen tot 12 jaar. Hiervoor moet wel vooraf ingeschreven worden tot 18 januari via de website www.ranst.be.

De winter wandeling zelf vertrekt aan Okra Ranst in de Valkenlaan nr 1. Meer info over dit alles is te vinden bij de dienst Toerisme Ranst – Antwerpsesteenweg 43 in Ranst of het telnr 03/225 34 19 of via mail bij karen.wallebroek@ranst.be. Let op stevig schoeisel die dag is een noodzaak.

%d bloggers liken dit: