Woonzorgcentrum Immaculata in Edegem wil de oudste vleugel vernieuwen

De oudste vleugel van woonzorgcentrum Immaculata staat er al sinds 1995 en  is aan vervanging toe. Daarom heeft het woonzorgnetwerk in de gemeente nu een studie gestart om deze oudste vleugel van het gebouw te gaan vernieuwen.

Uit deze studie moet blijken of het achtergelegen deel van het rusthuis moet vernieuwd worden en hoe men dat gaat doen. Zou het moeten gebeuren met een afbraak en wederopbouw of kan het met een grondige renovatie. Maar vast staat dat deze oudste vleugel uit 1995 aan vernieuwing toe is.

De bewoners van Immaculata in Edegem dat bekend staat voor zijn schitterende werking moeten zich alvast geen zorgen maken zeggen ze in de gemeente. Ze kunnen tijdens de werken alvast allemaal in het woonzorgcentrum blijven. Wanneer de werken eventueel zouden starten is nog niet geweten. Maar het WZC wil deze wel koppelen aan andere maatregelen om de waterproblematiek in de buurt aan te pakken en te investeren in duurzaamheid. Bij Immaculata in Edegem is men ook regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s of vrijwilligers. Kijk hiervoor snel op de website www.wzc-immaculata.be

 

Foto: Fb wzc immaculata

%d bloggers liken dit: