Woonzorgcentrum Meerminnehof wint Gault&Millau award

MORTSEL – Het keukenteam van het woonzorgcentrum Meerminnehof sleepte donderdag een award in de wacht van Gault&Millau. Nadat ze werden geselecteerd voor de finale van de Catering Awards van Gault Millau, wonnen ze in de categorie ‘Innovatie en Originaliteit’. En daar zijn ze bij lokaal bestuur Mortsel bijzonder trots op. De inspanningen van het enthousiaste keukenteam werden al langer gesmaakt door de bewoners van het Meerminnehof, maar dat het keukenteam nu ook erkenning krijgt van een gerenommeerde gastronomische gids doet uiteraard deugd.

‘De menu’s in het woonzorgcentrum worden seizoensgebonden opgemaakt. Hierbij houden ze rekening met de wensen en noden van de bewoners. Tegelijkertijd zorgen ze voor gezonde gevarieerde maaltijden met een vleugje nostalgie maar ook met vernieuwing. We proberen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. We trachten elke maaltijd een belevingsmoment aan te bieden waar de bewoner naar kan uitkijken en blijkbaar was dit dus ook opgevallen bij de mensen achter Gault Millau’, luidt het bij het WZC.

%d bloggers liken dit: