Zeepkistenrace in Hove

HOVEWij, bruisende ouders uit Hove, hebben onze schouders gezet onder een nieuw initiatief : een dolle zeepkistenrace voor alle kleine en grote kinderen tussen 4 en 99 jaar oud! Zeggen ze in koor bij de initiatiefnemers aan de Rozenlei in Hove.
Schrijf je in via
zeepkistenrace.hove@gmail.com – bouw je eigen zeepkist en zeep je benen in voor een knotsgek avontuur op zaterdag 4 mei vanaf 14.00 in de Rozenlei te Hove (met ingang via de bibliotheek van Hove). Inschrijven is verplicht en kan tot 28 april 2019, opgelet het aantal deelnemers is beperkt. Dit evenement is een
samenwerking van de jeugdraad Hove en het Rozenlei feestcomité. We geven alvast de technische voorwaarden van je zeepkist met je mee :
De zeepkist is een zelfgebouwd voertuig voor een maximum bemanning van 2 personen – Gelieve een stuurinrichting te voorzien die met 1 hand veilig en stabiel te bedienen is – De zeepkist mag niet breder zijn dan 1,5m en niet langer dan 2m – De zeepkist mag op geen enkele manier van aandrijving voorzien zijn – De zeepkist moet voorzien zijn van een mechanische rem. Remmen met handen, voeten of andere lichaamsdelen is niet toegelaten – De zeepkist moet aan de onderkant gesloten zijn, zodat de voeten van de bestuurder de grond niet kunnen raken en De zeepkist mag geen gevaar vormen voor de deelnemers, omstaanders en toeschouwers van de race. Uitstekende voorwerpen, scherpe delen, vuurwerk en andere zijn verboden. Meer info over dit alles is terug te vinden via mail naar zeepkistenrace.hove@gmail.com of kijk even op de facebookpagina van zeepkistenrace Hove.

%d bloggers liken dit: