Zondagavond kan je genieten van de terugkeer van Mary Poppins in Aartselaar

AARTSELAAR – Londen, jaren ’30. De wanhopige Jane, Michael Banks en hun drie kinderen krijgen bezoek van de mysterieuze Mary Poppins. Met haar magische vaardigheden en de hulp van haar vriend Jack, sleept ze de familie door moeilijke tijden. Mary Poppins brengt de vreugde terug.

Julie Andrews veroverde meer dan 50 jaar geleden de harten van de wereld als Mary Poppins. Nu schittert Emily Blunt als de perfecte super nanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt.

Beleef een magische avond met de hele familie en zing mee met Mary Poppins in deze vrolijke en nostalgische musical. Mary Poppins Returns is ‘practically perfect in every way’.

De prent werd genomineerd voor vier Golden Globes en drie Bafta’s voor onder meer beste actrice, acteur en muziek. Het is een hartverwarmende film voor jong en oud, die 130 minuten duurt. De hoofdrollen worden verder vertolkt door Lin-Manuel Miranda en Meryl Streep.

De prent wordt zondagavond 25 augustus van 21u30 tot 23u40 gratis vertoond in openlucht in Aartselaar.
Op dinsdag 27 augustus volgt de jaarmarkt en op zaterdag 31 augustus het vuurwerk. Meer details hierover gaven we eerder al mee en vindt u elders op deze website. (EM/ Foto CC Aartselaar)

%d bloggers liken dit: